60 de minute

     Aseara am fost in club. Multa lume: veche, cunoscuta, noua, predictibila. Multa lume.
     Am ajuns la bar, mi-am comandat cocktail-ul preferat si m-am poticnit. Ma uitam in jur si ma jur ca ma simteam ca si cum as fi dintr-un alt film. Eu veneam din epoca filmului in care toti ne stiam intre noi, din secventele in care exista un respect real, subtil, nedisimulat. Acum ma aflam intr-un cadru suta la suta nou: oameni cu care altadata ieseam la cafele - acum doar zambete schitate in colt de gura; si asta aplicat doar acelora care s-au aflat in pozitia incomoda de a (ma) saluta.
     Ideea e simpla: vreau inapoi in filmul meu. De fapt, nu! Vreau sa las filmul acolo unde e si eu sa revin la linistea garsonierei mele boeme.

     Sunt single din februarie 2017 si de la acea despartire care mi-a zdruncinat serios tot idealul meu de relatie, mi-am propus sa imi acord mult timp, cat mai mult timp cu putinta, MIE. Time to time am mai permis unui tip sa patrunda in noul meu univers. Dar cum am simtit ca nu mai am aerul meu, cum am simtit ca printr-un concurs de imprejurari ma simt supus unei serii de compromisuri, m-am retras.

     Am alaturi de mine, in acest weekend, un tip foarte fain, foarte dragut, abia venit in tara in vacanta si in loc sa isi petreaca timpul alaturi de familie si prieteni, a ales sa vina in București sa ma vada pe mine. Iar eu nu simt nimic. Decat placerea revederii unui prieten drag. Si atat! Aparent sau nu, vrand-nevrand, asta este noul EU.

     Si-a dorit sa iesim in club. Damn it! Doar 60 de minute am rezistat. Muzica faina, el imbracat foarte fain, eu asisderea, lume destul de eclectica si mie nu imi ardea decat sa fac comparatii dintre anii mei de clubbing si ceea ce mi se derula in fata mea.

     60 de minute pe care le-as fi petrecut cu mare drag in cada mea superba, cu muzica de relaxare pe fundal, cu lumanari aprinse, cu o carte buna. Cu Vitany (catelusa mea zapacita), dormind langa cada.

     60 de minute in care mi-am demonstrat, mie insumi, pentru a nu stiu cata oara ca ma aflu intr-o etapa noua, ca alte lucruri imi aduc zambetul pe fata, ca alte actiuni ma provoaca zi de zi, ca am in agenda un alt set de prioritati.

     #mehappy pentru ca pot sa imi impart timpul dupa pofta inimii, ca pot gasi #happinessinsmallthings, ca o am alaturi pe #Vitany🐶, ca am in jurul meu numai oameni naturali si cool de la care invat zi de zi, alaturi de care pot spune mereu #relaxmodeon. Nu am avut nevoie decat de 60 de minute sa realizez acest lucru. #thankyouallforbeingalwaysthereforme❤️

0 comentarii: