Ce inseamna sa fii FERICIT ?!?

"Noi cautam cu totii fericirea, insa fara sa stim unde este, ca si acei betivi care isi cauta casa, stiind confuz ca au una pe undeva. - Voltaire".

 Curios cred ca e faptul ca aprox 95% ne incadram in spusele de mai sus. Alergam toata viata intrebandu-ne cum si in ce fel , cand si unde exact anume putem gasi ,dobandi , trai acel sentiment inaltator. Dar, in loc sa ne chinuim  si sa pierdem timpul (care oricum mereu ne lipseste) incercand sa raspundem , adesea laconic la aceste intrebari existentiale, cred ca ar trebui sa ne oprim . Sa ne indreptam spre acel coltisor din sufletele noastre si sa incercam sa privim imaginea din ansamblu. Sa incercam,macar, sa ne dedublam si sa ne imaginam intr-o lume in care am avea raspunsuri la orice intrebare. Sa fim toti atotstiutori.
 In acel moment, cand iti vei gasi eul atotstiutor vei intelege cat de simplu este de fapt tot. Vei intelege ca nu are rost sa ne pierdem timpul cu lucruri pseudoimportante; cand  , de fapt, NOI suntem singurii care ne creem propriul confort , propriile imprejurari , propriile reguli.
 Este atat de simplu!
 http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

0 comentarii: