Fuse si se duse... Oare?

    Impreuna cu prietenul meu de suflet, Mr Vodca, in plin creier al muntilor ma regasesc, totusi, singur. Expresia asta o am de niscaiva ani incoa', de cand incerc sa imi gasesc nisa lingvistica.

    Din pacate, nisa mi-am gasit-o, insa sentimentele tot brambura imi sunt. Uite-ma, beat fiind, sau catusi de aproape fiindu-mi, cum imi incerc sa imi caut echilibrul, bahic as putea sa spun. E aproape 12 noaptea si detest gandul ca am descoperit ca iubesc, Iubesc omul care m-a distrus, Iubesc omul care bucati m-a facut. Sufar sa stiu ca sufera. Cu toate ca partas nu mi-s.

    Al 7-lea pahar de vodca pe sfarsit imi e. Ascult muzica de taiat venele, sunt la 700 de km de orasul in care se afla el, si in loc sa ma bucur de singurul concediu de dupa el, eu stau si ma inec in lichide bahice. Prost am fost si prost am sa raman.

    Forever is now or never. Sounds known? Atunci "now-ul" pe care l-am decis, este oarecum impotriva celor care ma sustin, si cu toate acestea sunt dispus sa aleg "forever-ul".

    Te iubesc, si sper sa nu regret ca nu te-am lasat sa te duci, sa iti porti consecintele, sa te las sa regreti ca m-ai lasat, Daca prin extensie, te-as lasa sa ma faci sa regret, cred ca nu mi-ar pasa prea mult. Faptul ca, as stii ca am putut sa iti fiu stalp, tot ar insemna ceva,

    Totusi. sunt extrem de curios care ar fi fost sansele sa te gasesc in virtual fix la un an dupa ce in real te-am cunoscut? Care ar fi fost sansele?

    Fuse si se duse resemnarea mea. Fuse si se duse...

1 comentarii:

Costin Red spunea...

Felicitari pentru acest blog minunat. O carte sa scrii!