Prezent - eu mi-s. Tu?

     Ani la rand m-am invartit in cerc nestiind nici macar o secunda ce doresc de la mine; incotro sa ma indrept. Ce liceu sa aleg, ce prieteni sa am in jur, ce imi doresc profesional, personal. Si lista poate continua.
    Mereu am fost pus in pozitia de a alege si, mai mereu, ori am ales gresit pe baza de impuls, ori au ales altii in locul meu. Si, nu prea m-a deranjat. Si, nu prea m-am sinichisit, cu toate ca toate consecintele alegerilor numai eu le-am suportat.

    Pe 7 ianuarie 2013, pentru prima data am ales singur sa ma despart de un om care, la momentul respectiv, simteam ca ma tine in loc. Ca in loc sa imi dea aripi, mi le frange. Poate chiar asta facea, habar nu am. Insa, cu siguranta stiu ca a reusit sa ma convinga sa aleg singur. Ceea ce pentru asta: ii multumesc!!!

    Apoi, dupa aceasta data, am mai haladuit cateva luni bune pana am incercat sa imi dau seama ce naiba sa aleg sa fac cu viata mea. In acest rastimp, m-am indepartat de toti, m-am racit complet, am ranit oameni. Am ales sa fiu complet bacovian, m-am imprietenit cu Mr Vodka, si cu nopti pierdute; cu fuckdate-uri cu oameni dezirabili. Nu regret, nu sunt mandru, insa pot admite ca am facut tot ceea ce am crezut eu la momentul respectiv ca e ok pentru mine.

    Acum, ma uit in urma, si observ cum tocmai toate 'alegerile' mele m-au facut ceea ce sunt. Ceea ce ma face sa ma simt implinit, am o mie de informatii din domenii in care habar nu aveam vreodata c-am sa lucrez. Am avut atatea cazaturi, incat sa stiu care imi sunt limitele si cat de mult ma pot ridica. Am aflat cine merita prietenia mea, si cine ma merita intru-totul in viata personala. Am aflat cat de mult pot oferi altora si cat de multe imi pot oferi mie in raport cu altii.

    Lately, incep sa vad cum se contureaza incet profilul meu, pe care stiu clar cum sa-l aleg pentru o definire mai corecta. Incep sa las oamenii sa se apropie de mine, drept urmare pot aminti cel putin un nume care ma face sa ma simt mandru ca e langa/cu mine - da Mara, despre tine vorbesc - , incep sa stiu ce trebuie sa fac pentru a-mi corecta anumite greseli din trecut. Incep sa am iarasi vise si ganduri si planuri si idei si si si...

    E un lucru sanatos sa iti alegi singur cum vrei sa te reinventezi, cum alegi sa te iubesti, Cum alegi sa gresesti si, cel mai important, cum alegi sa fii.
   
     EU SUNT! ( cu intarzierea de rigoare!!!)

     Recomand tuturor sa ii lasa timpului timp!
   

0 comentarii: