Menage a trois ou ... a quatre?!?

     Momentan se poarta, pare-mi-se [din ce in ce mai des], o evolutie a cunoasterii interumane. Daca inainte exista o oaresice intimatate duala, o placere de a (-ti) cunoaste partenerul, de a iti dori sa il saruti, sa ai o cina romantica, sa simti ca il simti langa tine. Eee, acum lucrurile au evoluat.
     Dupa parerea mea, au involuat. COMPLET!!!
     Acum, e o zapaceala totala, de a extinde limitele sexuale, de a reusi sa iti imbunatatesti experienta sexuala pe un nivel de repede-inainte. Ceea ce nu e un lucru, in totalitate, gresit, insa unde mai sunt placerile acelea de curiozitate adolescentina?
    Parca si acum imi aduc aminte de inceputurile mele sexuale cand, fasticit complet, habar nu aveam cum sa ii spun persoanei in cauza ca o doresc, ca o vreau, sa simt cum se stabileste aceea conexiune. damn!..
     Nu ma intelegeti gresit, si eu mi-s in ipostaza in care simt cum complet m-am adaptat tendintei actuale, insa nu pot inca, accepta aceasta deschidere multilaterala. Sunt mult prea egoist, posesiv, prea dominant. Considerati-ma antic, sau bosorog sau nu-stiu-cum, dar consider ca sexul adevarat se face intre 2 oameni care se simt reciproc. 2 oameni care se completeaza perfect, intre care exista aceea sinergie, intre care ... ah! - intelegeti voi despre ce vorbesc, nu?-

    Poate ca, totusi, sunt un neadaptat al vremurilor actuale. Si, poate ca, sunt oarecum limitat sau poate ca-mi doresc mai mult de la mine, sau poate ca, habar nu am ce sunt si ce am ajuns; insa, cu siguranta pot sa afirm ca, natura umana intr-adevar este ... pluri(sexuala/)valenta! :))

0 comentarii: