a fii sau a nu fii ... pozitiv!

     As zice cu mana pe inima ca, sunt cel mai pozitiv si cel mai cel dintre toti. Dar, cred ca, mi-am pierdut de niscaiva vreme aceasta minunata calitate. :(

    Cand anume am reusit sa imi pierd din spontaneitate? Din nebuniile pe care le faceam fara macar sa clipesc, daca e de bine sau nu; trist.
    In ultimele luni, am reusit perfomanta sa ma distantez de toti oamenii pe care ii aveam in jur. Nu am facut-o in mod voit, dar am considerat ca, sunt singurul amfitrion al vietii mele si ca trebuie sa trec singur prin tot, pentru a avea finalitatea dorita. Numai ca ... , prin izolarea mea, prin ceea ce initial mi-am propus, nu am prevazut si urmarile. Am ajuns sa fiu rautacios, negativist, sa ma transform in tot ceea ce am urat mai mult.
     Uof!.. 


    Nu am fost niciodata tipul super vesel sau super, mega, ultra 'clovn', dar parca nici asa nu am fost vreodata. Nu imi place ceea ce am ajuns, m-am setat prea mult pe probleme stupide si efemere. Stiu ca, pot mai mult, si c-am sa fiu iarasi cel mai vesel si mai sociabil si tot ceea ce am fost inainte.


    Asa ca, intr-un fel sau altul trebuie sa ma optimizez [:))]; pardon, sa ma pozitivizez !!!

0 comentarii: