Putinta, nu vointa!..

           Ce-am putea spune despre acei oameni care obisnuiesc sa ne amageasca cu promisiuni desarte? Dar despre aceia care intarzie mereu?( de altfel, in aceasta categorie intru si eu putin :-D ).
           Nu am putut sa inteleg niciodata cum, unii oameni pot atat de usor sa rosteasca cuvinte mari, fara a se gandi fiece pentru o secunda la greutatea spuselor? Oare ei nu isi dau seama ca, atunci cand deschid gura si vorbesc, interlocutorii chiar pun pret pe vorbe?
           Sa nu ma intelegeti gresit, am avut si eu momentele mele de inconstienta infantila, sau doar de simpla manipulare , dar de aici si pana a face un obicei din asta, e un drum luuung.
           Recent am cunoscut o persoana care adora sa se joace cu oamenii folosindu-se de acest tip de "joc".  Efectiv, ii face placere sa vorbeasca asa aiurea-n tramvai. Se fereste, totusi sa faca promisiuni. Insa are teribila capacitate sa te faca sa te-ncrezi total in cuvintele rostite. Si, cand il prinzi, oarecum cu mata-n sac , are acest talent nativ sa transfere vina. Iar tu, ametit de stilul lui magulitor, ii cazi inca o data in mreje, si inca o data, si inca o data. [ vorbesc din proprie experienta :))].
           Dar, cred ca i-as admite acest "dulce" defect, daca nu ar veni la pachet cu acea barfa gratuita ce exista in aceasta comunitate.
         
           ...

          As vrea sa cred ca, putem si nu vrem; decat sa vrem, si nu putem.

0 comentarii: