Dulce aroganta!

     Mi s-a dat sa vad, deunazi, intamplari si situatii ce nu am crezut ca am sa le pot vedea candva. Situatiile acestea m-au facut sa ma intreb: de ce se ajunge pana aici si care este traiectoria cea mai (ne)potrivita ?
     Situatiile in sine tin de fiecare om, care incepe sa imite diferite medii inconjuratoare, ca si cum s-ar transforma intr-un veritabil cameleon urban. Asta am inteles! Dar de aici si pana sa te complaci in fiece moment al existentei tale, e un drum lung. ( cu toate ca, uitandu-ma in juru-mi, vad exemple din ce in ce mai graitoare :)) ).
     Curios e ca, pe alocuri, si eu adopt masca arogantei si superioritatii. E o greseala! Stiu! Dar asa macar constientizez ca, imi pot permite sa nu interferez cu acei oameni care imi displac.
     As vrea sa (ma) cred ca, intr-o buna zi, am sa pot ridica usor capul si am sa pot sustine ca sunt EU. Sa fac cunostinta cu lumea intreaga si ea cu mine, sa ne purtam prin medii inconjuratoare nealterate; sa zambesc si sa rad, sa zburd si sa revin la singura "masca" pe care o voi avea : naturaletea.

    Scump este sa fii! Ieftin este sa nu fii!!!


   Behave,ppl!

0 comentarii: