Sfarsit de an, deci rezolutii noi

     Stau pe noua mea/noastra canapea, pe care o ador, ascult muzica la minunatul meu/nostru televizor si ma uit in jurul meu si ajung la concluzia ca am tot ceea ce nu am crezut vreodata ca mi-as putea dori. Nu ma intelegeti gresit, si eu vreau ca toata lumea relatia perfecta, prietenii perfecti, jobul de vis etc... insa mai mereu am fost urnit de bunurile materiale si, bineinteles, niciodata nu am considerat ca am inde-ajuns.

     Dar, uite-ma in prag de ziua mea (fuck 31 :)) ) ca, descopar ca un pic de Ionut, un pic de Flori, un pic de Iulian, un pic de jivine, un pic de mobila, un pic de pub-uri faine, un pic de zambate imi intregesc universul.

     Zilele trecute am citit ceva de genu': " Mos Craciun, te rog sa imi acorzi doar un minut inainte de a-ti cere cadouri, dar nu de alta insa, vreau sa iti spun ca anul asta am tot ceea ce mi-am putut dori si iti multumesc!" Asa si eu, consider ca putinul pe care il am acum si pe care l-as fi depreciat atat de mult cu ani in urma, reprezinta multul de mult cautat si gasit.

     Singurul lucru pe care mi-l mai doresc acum este sa crestem frumos si sa ne bucuram de noi asa cum suntem acum. Ah!.. si sa nu uit... sa slabesc naibii mai repede :)))

0 comentarii: