Bad timing...

As fi vrut sa cred ca, mereu imi va fi usor sa imi aleg caile. As fi fost sigur ca, gandirea mea analitica imi va dicta intru-totul viata. Ca voi fi sigur de drumul meu. Ca voi ajunge exact unde mi-am dorit, chiar daca nu am stiut sigur incotro ar fi trebuit sa o iau.

Perspectiva gresita!

Stiam ca sunt un tip capabil, cerebral, pe alocuri visator, uneori foarte vanitos. DAR nu am stiut ca necunostiinta mea ma va stagna. Ooo, asta da piatra de moara! Daca as arunca o privire in trecutu-mi, m-as ingrozi. Cum am ajuns eu aici?

Bad timing!

A inceput sa ma irite aceasta expresie. In romana, suna, parca mai dulce, mai usor de digerat. Amagitoare cuvinte! Oare cum am ajuns eu in aceasta pozitie total inadecvata mie?!?
Stiu ca nu sunt un incapabil si, cu toate acestea, ma complac in niste situatii care m-ar zugravi drept un inapt.
Ii spuneam cuiva azi ca, daca vrea rezultate, trebuie sa se prioritizeze, dar eu ce plm fac cu viata-mi? Unde-mi sunt anii? Ce am facut eu in tot acest rastimp?

Baga-mi-as ceva in acest "bad timing"...

1 comentarii:

Cristian Teodorescu spunea...

Cine ajunge sa creada in Bad Timing- ajunge rau de tot! Nu va mai fi capabil sa fie responsabil de greselile sale ... de ce? pentru ca va crede tot timpul ca esecul si tot ce tine de acesta este din cauza "bad timing!" ... Concluzia, ultima fraza ... foarte bine spusa - daca nu procedam asa cu sintagma B.T , va pune stapanire pe noi si nu vom deveni altceva decat niste frustrati,imaturi si incompetenti! :) Nice blog!!!