We create our own destiny!!!

    Aseara am fost la o piesa de teatru; titlu comercial,asteptari scazute,lipsa de chef, dar o minunata cana de vin fiert inclusa in pretul biletului. Frig, vant, troieni de zapada, circulatie infernala, companie placuta!
    Ajuns acolo nu puteam decat sa ma bucur ca, am iesit din casa in care un minut nu mai pot a sta. Asa ca, mi-am aprins o tigare, m-am asezat la o masa asteptand ca piesa cu un titlu de rahat sa inceapa. Si...clar! a inceput: 4 perne rotunde asezate in cele 4 colturi ale covorului patrat si murdar asezat pe jos,cu o masuta pe roti pozitionata central. Mintea imi zburda, usor nepotrivit, la "Harap-Alb'' si la simbolistica povestii. Jeez, intr-atat de deconcentrat eram la tot ceea ce mi s-a intamplat in ultima perioada:))
    Apoi, incet-incet, imi dau seama ca, cele 80 de minute de joc al celor 4 oameni nu faceau decat sa imi ofere sfatul de care aveam neaparata nevoie in ultima perioada. Acei 4 omuleti descriau intr-un fel funny, problemele "existentiale" care imi preocupau creierashii de ceva timp incoa.
   DA, doar noi suntem cei care luam decizii, doar noi suntem cei care facem greseli luand deciziile gresite sau nu. Cineva imi comenta statusul de pe facebook spunandu-mi ca si trecutul ia parte la procesul decizional. DA,asa este Razvan! Dar, daca ceea ce ma provoaca sa iau o decizie,nu are nicio fututa de legatura cu trecutul?!?
    Anyway, altcineva mi-a spus recent ca, cel mai bine este sa imi fac o Analiza SWOT! Interesant punct de vedere; efectiv sa cuantificam exact ceea ce am fost si ceea ce vrem sa fim.
   Clar,nu?!?

0 comentarii: