Pulsatia unei aventuri...

     Ati simtit vreodata aceea senzație care te face sa devii cel mai cel (superman, batman, etc) in care te crezi in stare de orice? Eh, aceeasi senzație imi tot pulsează in inimioara de câtva timp încoace.

     Am trecut in etapa in care cica ar trebui sa ma distrez cumpatat, in care ar trebui sa ma supun mai mult rigorilor vârstei. Nu ma înțelegeti gresit, chiar simt duhul celor 30 de ani, sau cum naiba s-o numi agentul X; insa ma simt mai tanar si mai încrezător si mai miserupist ca niciodata. Poate ca si pentru anul trecut a fost asa de ciudat si plin de întorsături stupide. Poate si pentru a simt ca pot mai mult. Poate si pentru ca tampita aia de oglinda ma arata diform ( de gras) :))

     Daaaar, dincolo de glume si sarcasme, ma simt in plus in juru-mi. Imi place ceea ce am acum, dar tot ar cam lipsi ceva. Pe langa ca-mi lipseste cotoroanta mea preferata ( DA, la tine ma refer Claudia), simt ca imi lipsesc părți. Din creier, din constiinta, din ceea ce eram cândva.

     Asa ca, pulsez prin fiecare por al meu, pulsez si fantezez, si sper sa nu mai am aceeasi spontaneitate infantila asa specifica-mi si sa sez(x) blând.

     Macar oleaca... Fir-ai al naibii de varsta!

0 comentarii: